O nama

Mi smo kompanija osnovana  2013   godine u Podgorici sa željom i vizijom da prije svega razumijemo a zatim i pomognemo našim klijentima da posluju na najbolji način. TehnoDental već godinama uspješno sarađuje sa naučno-obrazovnim ustanovama, domovima zdravlja, privatnim stomatološkim ordinacijama i zubotehničkim laboratorijama kako u Crnoj Gori tako i regionu. Predanim radom uz stalnu želju za usavršavanjem, razvili smo odlično organizovanu prodajno-distributivnu mrežu, pomoću koje naši klijenti do željenog proizvoda mogu doći na brz, lak i pouzdan način. Pored mogućnosti kupovine u maloprodaji i veleprodaji, robu dostavljamo direktno ili šaljemo pouzećem. Naš inovativni Web Shop pruža mogućnost kupovine proizvoda iz cjelokupne ponude preko interneta.

Sa posebnim ponosom ističemo da se naša misija ne završava prodajom renomiranih proizvoda. Naprotiv, naši kupci odnosno saradnici, pored servisiranja stomatoloških i zubotenhičkih aparata dobijaju mogućnost konstantne podrške kako bi na najbolji način koristili određeni aparat, a na tom putu naučili i nešto novo.

Možemo se pohvaliti da kao jedan od rezultata naših intenzivnih kontakata sa renomiranim proizvođačima stomatološke i zubotehničke opreme i potrošnog materijala, u ponudi imamo preko 700 proizvoda. Ovlašćeni smo ekskluzivni distributeri proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača za Crnu Goru, Srbiju, BiH i Makedoniju.

TehnodDental veliku pažnju poklanja edukaciji tako da se u okviru naše centrale u Podgorici nalazi moderno opremljen centar za edukaciju. Organizovali smo brojne kurseve i simpozijume iz oblasti stomatologije i zubne tehnike, uz učešće eminentnih stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

Naša tehnička podrška i stručno osoblje, stoji Vam na raspolaganju u rješavanju svih izazova i nedoumica koje se mogu javiti u praktičnoj primjeni.

Pa krenimo …